vad gör man inte för glass

 
I Varberg kan man gå längs strandpromenaden, leka på lekplatser, bada i havet, njuta av varandras sällskap, plocka blommor, mata fiskmåsar, dansa till musik som spelas på klippan intill, skratta, lyssna på cafémusiker och se vackra solnedgångar.
 
Sen kan man köpa glass också. Med det i åtanke bestämde vi oss en kväll att åka dit. För vad gör man inte för glass.
 
 -ann
 

Kommentarer
Postat av: alma

så himla härliga bilder!!
sv: jag kopierade bildadressen genom att högerklicka på en bild som finns på internet och sen välja kopiera bildadress. därefter gick jag in på googles bildsökning, och i sökfältet finns en liten kamera. om du klickar på den så kan du klistra in din bildadress! hoppas du förstod! :)

2013-07-19 @ 22:26:44
URL: http://almawiola.blogspot.com
Postat av: Fiffi

Hej!
Du är ju helt otrolig på att ta kort. Grymt bra.
Vad använder du för kamera och objektiv? Något du rekomenderar? (funderar nämligen på att köpa en systemkamera)
Kram

Svar: Hej! Vet inte ens om du ser detta men man kan ju svara för säkerhets skull, hehe.Åhh tack så jättemycket! Jag fotar med en Sony a390, en riktig pärla som ofta blir bortglömd bland alla canon och nikon. Objektivet jag använder mest är ett fast 50 mm f/1.7 -objektiv, det är superduperbra och perfekt till nästan allt! Har inte så mycket tips vad gäller systemkameror för egentligen tror jag att det handlar om vad man trivs med. Det är ofta fotografen som gör kameran och inte tvärtom, om du förstår vad jag menar. Men eftersom jag bara fotat med Sony kan jag rekommendera dem! De brukar ofta va superbra, även de så kallade "nybörjarkamerorna" (som min klassas som, tex) och du kan köpa massa bra kvalitetsobjektiv från Minolta på blocket och ebay. Superbra! Hoppas det blev ett litet svar på din fråga, och tusen tack igen! Kram!
Ann Hermansson

2013-07-20 @ 01:23:14
Postat av: Rebecka

Alltså åh vilka härliga bilder, utstrålar så himla mycket glädje!

2013-07-29 @ 13:56:04
URL: http://rebeckaelisabet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: