såhär bor vi

 
Såhär bor vi, på ett ungefär. För tillfället sitter jag i rummet till höger i översta bilden och borde plugga historia, men jag tycker överlag att det finns mer intressanta saker att göra än att läsa om sovjetiska pansarvagnar. 

 
-ann
 

under körsbärsträden


Träffade Ronja och Johanna för nästan en vecka sedan. Vi åt glass, pratade om livet, skrattade och njöt av solnedgången från under körsbärsträden.
 

-ann

tillflyktsplats

 
Det bästa i mitt rum är helt klart att sitta uppflugen på fönsterbrädan med någon favorit i hörlurarna en ljummen vårkväll (dock är det ju så varmt numera att det nästan känns som sommar). Det senaste lyssnar jag nästan konstant på A Decade With Duke, en jazzkonsert med Justin Vernon, och jag ler av klarinetter och vispandet på trummorna och tänker att om jag hade varit man hade en falsett som Justins varit hemskt åtråvärd.

-ann

taizé 2013

 
 
Tittar igenom gamla bilder, förundras (med lite sorgsenhet i hjärtat) hur mycket man förändras på två år och längtar tillbaka till värmen och lugnet jag fick uppleva i Taizé en augustivecka 2013. I Frankrike trivdes jag ändå ganska bra.
 
-ann