såhär känns det

 
 
1-({(4R,7S,10S,13S,16S,19R)-19-amino-7-(2-amino-2-oxoethyl)-10-(3-amino-3-oxopropyl)-16-(4-hydroxybenzoyl)-13-[(1S)-1-methylpropyl]-6,9,12,15,18-pentaoxo-1,2-dithia-5,8,11,14,17-pentaazacycloicosan-4-yl}carbonyl)-L-prolyl-L-leucylglycinamide
 
James Horner – Rooftop Kiss
 
-ann

dans la prairie

 
 
Förra året fick vi en uppgift av vår bildlärare att göra en estetisk tolkning på en känd konstnärs målning. Jag, som har en kärlek till Claude Monet's vackra tavlor, valde att tolka Dans La Prairie.
 
Tur att man har vackra modeller som gör fotografierna så levande.
 
-ann
 

svartvitt

 
 
Lite svartvitt från det sista. Det är fint.
 
-ann
 
 

nu mår jag bra av...

 
 
...  blåsor på fingrarna av gitarrspel
     ljusa kvällar och solsken genom fönstret på morgonen
     ett nattduksbord fullt av böcker
     favoritpersoner
     bilder på favoritpersoner på en av häftstift prickig vägg

-ann

den senaste veckan

 
 
 
Mobilbilder från det senaste.
 
Livsupdate:
- I förregår åt jag mango och fick världens reaktion. Var nära på att åka ambulans för första gången i mitt liv, men så blev inte fallet.
- jag kom på för några dagar sedan att vår gamla analoga systemkamera har samma fattning som min digitala. Vilket innebär att jag kan fota massa fina analoga foton med mitt 50mm-objektiv. Yay!
- jag kom samtidigt på att film & framkallning är jättedyrt och bestämde mig för att spara massa pengar.
- jag slutar skolan om ca 50 dagar.
- i veckan har jag varit arg för första gången på typ ett år. Irriterad kan man vara, men nu var jag arg vilket kändes jättekonstigt,
- jag vill börja filma allt jag gör efter att ha varit hemma hos farmor och farfar och ännu en gång fått se lite av deras fina super 8-filmer.
- att spela gitarr är nog det bästa man kan göra ändå.
 
 
-ann
 

johanna

 
 
Detta är Johanna. Vi går i samma klass och skrattar åt det mesta. Vi delar samma passion för filmmusik, delicatobollar, fotografi och mjölk.
Fler borde ha en Jojolito i sin närhet, helt klart.
 
Marianelli, Dario – Marianelli: Liz on Top of the World
 
- ann

på resande fot

 

Idag är en av de gråaste dagarna på länge, och trots att jag klär mig ungefär lika grått är mitt humör på topp. Denna helg, liksom de två senaste helgerna, har jag fullt upp och kommer befinna mig en stor del på resande fot. Att jag dessutom klarat av nationella prov i svenska utan smärre ångest gör mig himla glad.
Taggar igång med bra musik i öronen innan jag möter upp tre goingar på tåget och glömmer allt som har med biologiprov nästa vecka att göra.
 

-ann

 

johamandes

 
 
 
Ibland händer det att jag hänger med dessa två ovan. De skämtar aldrig och vi brukar ha det rätt tråkigt tillsammans.
 
Just Kidding - Michel Camilo
 
-ann

If you'll believe in me I'll still believe

 
 
Om cirka 40 minuter beger jag mig hemifrån. Vi det laget har jag packat klart min kånken, snörat på kängorna, gjort mig beredd med tågkortet, försäkrat mig om att jag inte glömt något och vant mig vid fjärilarna i magen som spökat hela morgonen.
 
Idag ser jag Mumford and Sons live i Köpenhamn. Galet.
 
-ann

påsklovet 2013

 
 
 
Under årets påsklov har jag hunnit läsa två böcker, lyssna till fågelkvitter, ha batman-maraton, laga min tandställning, cykla tandemcykel, skratta, få feber över en natt och bli kvitt den lika snabbt, ha picknick, fixa ID-kort, äta glass, sola, glädja mig över hur ljust det är, känna lukten av regn för första gången på flera månader, se första säsongen av Game of Thrones, krama många fina människor, få panik över alla nationella prov som ska skrivas nästa vecka, skjuta upp allt som handlar om förberedelser inför de nationella proven nästa vecka, upptäcka en ny artist och skutta över tanken på att jag får spendera en hel dag med bästa tänkbara sällskap och tillsammans få se mitt favoritband live.
 
-ann

att skratta är ju det finaste en människa kan göra

 
 
 
Och det senaste har jag och mina vänner levt mycket fint.
 
-ann

han är sannerligen uppstånden

 
 
 
Dessa 5 dagar jag spenderat hemifrån har jag varit på påskläger, druckit mängder te, kramats, varit på gigantiskt släktkalas, ätit godis, cyklat tandemcykel, sett skåne förvandlas till ett winter wonderland men sen till ett vackert vårlandskap, klättrat i träd, spelat playstation, ätit margarin, sett på film, skrattat, gjort sönder min tandställning, varit på konstrunda, varit med favoritpersoner, invigt april och insett att jag är i Köpenhamn om mindre än en vecka.
 
Fantastiska dagar med fantastiska människor. Imorgon besöker jag tandläkaren och sen vankas det 20-minutershäng med en cool person och lite senare maraton med fina vänner.
 
Nu ska jag gå och dricka mjölk.
 
-ann