spontanitet

 
Klockan kvart i sex en tisdagskväll kom jag och två vänner på den briljanta idén att jag skulle möta upp med dem i Båstad och stanna där i några dagar. På fyrtiofem minuter hann jag duscha, byta om, packa väskan och tygkassen och sen bege mig ner till tågstationen.
Spontant är bäst.
Tillsammans hade vi New Girl-maraton, fiskade krabbor (första gången jag någonsin gjort det. Det var läskigt och jag vägrade ta i dem), åt nutella, matade änder, cyklade tre mil, bakade bröd, satt på en pir tills långt efter solen gått ner, pratade med människor vi inte kände, njöt av varandras sällskap och spenderade en hel dag på stranden.
Så bra dagar med så bra flickor.
 
-ann
 

midsommarafton

 
Det klassiska midsommarinlägget. Fin dag med fina människor- finns inte så mycket mer att säga.
 
-ann

flickan med glittriga strumpor

 
Igår var Hilda hos mig. Vi hade picknick, skrattade, sjöng, fotade och lärde känna varandra. Det är så konstigt hur man kan trivas så bra med varandra och tycka om varandra så mycket när man bara träffats en gång innan.
Hon var en av de mysigaste människor jag träffat. Dessutom hade hon världens finaste strumpor.
 
-ann

johannes

 
När jag och Johannes inte fick gå på tåget i Lund (pga smockfullt) bestämde vi oss för att gå och fika lite. Han tog en chokladmuffin och banansmoothie och jag tog en chokladboll. Sen satte vi oss på uteserveringen i solskenet.
Svårt att inte ha det trevligt med honom.
 
-ann

den ljusnande framtid är vår

 
Sen blev det Filippas tur. Trots en regnig morgon lyckades vädret bli kanonfint precis innan utspringet och det höll i sig resten av dagen.
Vacker och lycklig, det var hon.
 
-ann
 

fredrik

 
Efter tre år på naturvetenskapliga linjen var det äntligen Fredriks tur att få hoppa, skratta, skrika, dansa och springa ut från Marks Gymnasieskola. Dagen bjöd på strålande sol och lyckoruset som låg över alla studenter smittade lätt av sig och jag sprang runt med kameran i hand och var lika pirrig och förväntansfull som man bara är vid speciella tillfällen.
Tänk den dagen det blir min tur.
 
-ann

tidlöst

För några veckor sedan stannade Johanna, Ronja och jag på en fin äng. Vi blåste lite maskrosfrön och tog vara på kvällssolen.
Det var en sådan stund där allt känns tidlöst.

-ann

"var det mitt eller ditt fel?"

 
 
Ibland går det inte så bra.
 
-ann

sommaridyll

 
Grillkvällar är så mysiga.I måndags fick jag åtnjuta fint sällskap (i detta fall mina fina klassisar), vacker utsikt, perfekt väder, skratt, marshmallowsgrillning och härlig stämning.
Så himla bra kväll.

-ann