succinatdehydrogenas

 
 
Idag gjorde hade vi vår sista kemilab på gymnasiet, någonsin. Visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta, men såklart var det mest skratt. För att ära vår sista gång bland provrör och magnetomrörare valde vi att iklä oss de där labbrockarna och skyddsglasögonen vi aldrig tidigare använt.Det var ett ypperligt sätt att avsluta en era. (visst är det typ finaste bilden någonsin dessutom? Malin, Johanna och Niklas är rekorderliga typer)
 
-ann

gudsystrar

 
Idag hade jag, Clara och Paula äntligen en riktig reunion! Vi åt lunch hos Clara med hennes man Isak, och sen åkte vi iväg i det kyliga (men ack så fina på bild!) vädret för att fota porträttbilder och bebismage.
 
Det är så välsignat att få ha två så bra och insipirerande kvinnor att kalla sina gudsystrar. 
 
-ann

orangetonad lycka

 
Bland annat dessa två förgyller mina dagar i skolan, varje dag. Så tacksam för dem.
 
-ann
 

för två år sedan

 
Idag, för exakt två år sedan, hände jag med dessa finingar. De är några av de käraste jag har och jag är så tacksam att vi har kommit varandra så nära de senaste åren.
 
-ann
 

skogsmagi

 
Upplevde lite skogsmagi med Hilda för några veckor sedan. Det är få saker som är så rofyllda som en tyst och dämpad granskog. 
 
-ann

vår på karsas

 
Nu har vi äntligen vår på karsas. Spretiga solstrålar letar sig igenom saltstänkta fönster i köket och i rabatterna tränger sig krokusar i lila gult vitt upp och ropar att det är vår det är vår DET ÄR VÅR.
 
Jag promenerar utan vantar och med uppknäppt jacka och låtsas att jag är i mitt alldeles egna Narnia, plinkar några toner på pianot ibland, saknar mina bröder, knåpar ihop vårlistor, åker iväg helg efter helg och kan aldrig koncentrera mig på lektionerna längre.
 
Men mest glad är jag nog för att det alltid är ljust när jag kommer hem från skolan och att jag idag gick ner till tåget med solen i ögonen och därmed massvis med lycka i magen.
 
-ann